M.art

het ARTISTIEK COLLECTIEF voor JONGE (15-30) regio-Molse KUNSTENAARS MET GROTE en KLEINE ‘K’. 

VISIE

M.art is het ARTISTIEK COLLECTIEF voor JONGE (15-30) regio-Molse KUNSTENAARS MET GROTE en KLEINE ‘K’.

Dit doet M.art door te fungeren als een MULTIDISCIPLINAIRE SPEELTUIN met ruimte voor ZINNIG, ONZINNIG en KUNSTZINNIG EXPERIMENT.

M.art is het AANSPREEKPUNT voor artistieke jongeren zowel als PARTNERS, ORGANISATIES en PARTICULIEREN die M.art ook onderling VERBINDT.

We bieden de M.artiesten KANSEN voor het REALISEREN van hun werken en ONDERSTEUNEN hen bij het EXPOSEREN van hun kunst met eventuele verhuur/verkoop of veiling tot gevolg.

M.art biedt jonge mensen met artistieke plannen een PLATFORM, SPREEKBUIS en een SPRINGPLANK naar hun VERDERE ARTIESTIEKE ONTPLOOIING.

2017

De werking van M.art valt uiteen in 3 voorname pijlers:

Vaste werking // Exposure // ’17 Trajecten

INTERESSE OM M.artiest TE WORDEN?

Als je geboeid bent door eender welke artistieke vorm, je komt uit de Kempense regio en je bent tussen de 15-30 jaar oud, PROFICIAT, dan ben jij een PRIMA M.artiest in wording!

MEER INFO

Om een goed beeld te kunnen vormen van de M.artactiviteiten in het verleden maar ook om zicht te krijgen op de naderende activiteiten en evenementen, verwijzen we je graag door naar de facebookpagina!

www.facebook.com/M.art2400

ACTIVITEITEN

M.art staat het hele jaar door open voor suggesties of vragen inzake bepaalde workshops of trajecten.

Er worden vaak nog last-minute M.artlabs, workshops, uitstappen of trajecten georganiseerd. Om hiervan optimaal op de hoogte te blijven volg je best de M.art facebookpagina nwww.facebook.com/M.art2400. Je kan Liesbeth Tydeeh ook een privéberichtje sturen met de vraag om je toe te voegen  aan bepaalde facebookgroepen op basis van je artistieke interesses.

Vormgeving M.art promo 2017 door M.artiest Debbie Van Keulen.

MATERIAAL?

M.art heeft een veelheid aan handige (artistieke) apparatuur ter beschikking. Kijk zeker eens in onze ...

PARTNERS

M.art zou niet kunnen bestaan zonder onze gewaardeerde 2017-partners!

  

M.art Contact

8 + 2 =